מצרכים:
8 מצות חצויות
2 ביצים
גבינת ריקוטה חצי קופסא(גד)
גבינה בולגרית מלוחה חצי קופסא(פיראוס)
קורט פלפל שחור גרוס.
תפ"א בינוני מבושל/מיקרו ללא קליפה
קורט מלח (לא חייבים)
ציפוי:
2 ביצים מקושקשות
מעט פפריקה מתוקה
טיגון: שמן
אופן ההכנה:
להרטיב את המצות מתחת למים במשך חצי דקה, אח"כ לעטוף במגבת מטבח.
בפומפיה לגרד את תפ"א ואת הגבינה הבולגרית.
להוסיף את הביצים,פלפל שחור,גבינת ריקוטה.
להניח בקצה כל מצה כף גדושה מהתערובת ולגלגל.כך לעשות עם כל השאר.
לטבול בתערובת הביצים.
לחמם מחבת עם שמן ולטגן מכל צד.
להניח על נייר סופג.
אוכלים את הבולמס בעודו חם, בתאבון.
8 מצות חצויות
2 ביצים
גבינת ריקוטה חצי קופסא(גד)
גבינה בולגרית מלוחה חצי קופסא(פיראוס)
קורט פלפל שחור גרוס.
תפ"א בינוני מבושל/מיקרו ללא קליפה
קורט מלח (לא חייבים)
ציפוי:
2 ביצים מקושקשות
מעט פפריקה מתוקה
טיגון: שמן
אופן ההכנה:
להרטיב את המצות מתחת למים במשך חצי דקה, אח"כ לעטוף במגבת מטבח.
בפומפיה לגרד את תפ"א ואת הגבינה הבולגרית.
להוסיף את הביצים,פלפל שחור,גבינת ריקוטה.
להניח בקצה כל מצה כף גדושה מהתערובת ולגלגל.כך לעשות עם כל השאר.
לטבול בתערובת הביצים.
לחמם מחבת עם שמן ולטגן מכל צד.
להניח על נייר סופג.
אוכלים את הבולמס בעודו חם, בתאבון.
נחמן סוזי משתפת אתכם במתכונים פרי המצאתה.
www.orlaor.co.il
www.orlaor.co.il